این روش برای پسوریازیس پلاکی کوچک کاملاً مؤثر است اما ازآنجاکه نواحی کوچکی از پوست میتواند با این روش تحت درمان قرار گیرد این تکنیک برای بیماریهای شدید مؤثر واقع نمیشود.
مهمترین عوارض جانبی این دارو عبارتند از: تب، سفت شدن عضلات، گیجی، تعریق، ضربان قلب سریع یا غیرمعمول بی قراری و تنش در عضلات حرکتی چشمها، زبان، آرواره و گردن لرزش مشکلات بلعی احساس سبکی در سر عوارض خفیف تر این دارو عبارتند از: خواب آلودگی وبیقراری خفیف، لرزش خوابیدن و رویا دیدن بیش از حد معمول تاری دید سردرد و سرگیجه اضافه وزن مشکلات ادراری تهوع، خشکی دهان و یبوست کاهش میل جنسی و مشکلات ارگاسمی.
علائم پیسی و تمام آنچه باید از نشانه های این بیماری بدانید.
افراد مبتلا باید بیشتر مراقب نگهداری از ناخنها باشند چرا که کوچکترین چیز باعث خشکی یا آسیب دیدگی ناخنها میشود.
عبارت است از باورهای غلط و یا غیرمنطقی فرد مبتلا به اسکیزوفرنی، مانند اینکه فکر می کند شما یک چهره معروف قدیمی هستید.
ناشناس گفت: ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ در ۱۰:۱۷ ب٫ظ سلام من پستوریازیس ناخن دارم کاشت کردم بدتر شده ناخنم خطرناک ؟چکارباید کنم
بله، یکی از علائم اولیه ابتلا به این بیماری، درد همراه با قرمزی و حساسیت ناخنها است.
امین معلمی گفت: ۱۴۰۲/۰۸/۲۷ در ۱:۱۰ ق٫ظ باسلام. خیلی ممنون ازتوضیحاتتون. خیلی جامع وکامل شکل بیماری وروش درمانشو توضیح میدید. موفق باشید.
غذاهای غنی از زینک زینک نقش مهمی در سلامت پوست و تقویت سیستم ایمنی دارد. گوشت قرمز، مرغ، غلات کامل و حبوبات منابع خوبی از زینک هستند. محدود کردن قند و کربوهیدراتهای تصفیهشده قند و کربوهیدراتهای تصفیه شده میتوانند التهاب را تحریک کرده و به رشد قارچها کمک کنند. کاهش مصرف این مواد غذایی ممکن است به بیماری پسوریازیس واگیر دارد کاهش عفونتهای قارچی کمک کند. نوشیدن آب کافی هیدراتاسیون مناسب به حفظ سلامت پوست و دفع سموم از بدن کمک میکند. همچنین، مشورت با یک متخصص تغذیه یا پزشک برای دریافت راهنماییهای دقیقتر و شخصیسازی شده میتواند مفید باشد. این تغییرات در رژیم غذایی باید به عنوان بخشی از یک برنامه درمانی جامع در نظر گرفته شوند و نه جایگزین کامل برای مشورت پزشکی و داروهای تجویزی. آیا قارچ پوستی در مادران شیرده خطری ایجاد میکند؟
تحقیقات نشان میدهد که این بیماری زمانی اتفاق میافتد که سیستم ایمنی بدن اشتباه عمل کرده و شروع به تولید سریع سلولهای پوستی میکند.
ازآنجاکه بیماری پسوریازیس پوست را دربر میگیرد، داروهای موضعی میتوانند بسیار مفید واقع شوند زیرا این داروها نسبتاً بیخطر و مؤثر هستند و میتوانند مستقیماً روی پوست مبتلا استعمال شوند.
از عوارض این بیماری میتوان به موارد زیر در ناخنها اشاره کرد:
کلوزاپین در بیماران مبتلا به تشنج کنترل نشده، بیماران مبتلا به بیماریهای خونی میلو پرولیفراتیو و آگرانولوسیتوز ایجاد شده در اثر مصرف قبلی دارو، منع مصرف مطلق دارد.
داروهای خوراکی جدید که امروزه برای درمان پسوریازیس بهکاربرده میشوند، اوتزلا (اپرمیلاست) نامیده میشوند.